preskoči na sadržaj
Novosti

Uspjeh Cesarića na LiDraNu 2024.

S radošću možemo reći da naši učenici znaju kako “pokupiti” sve riječi hvale na ovogodišnjoj smotri LiDraNo!

više o rezultatima pročitajte pod ::opširnije::

 


Sa svojim su se literarnim radovima na općinsku su se smotru plasirali učenici Fran Hladnik (5. a – More), Tara Lozić (5. a – Nestašne boje jeseni) i Lucija Susović (5. b – Postala sam čarobnica) s mentoricom Ivanom Caktaš, Ema Reja (7. a – Ljudi se mogu promijeniti) s mentoricom Zrinkom Kovačević Živičnjak te Tara Bešić (6. b – Priča zelenooke djevojčice) s mentoricom Martinom Hainešek.

 

Po ovogodišnjim pojedinačnim scenskim nastupima pamtit ćemo Andru Pavleka (6. a) koji je krasnoslovio pjesmu Mladena Kušeca Zašto vrludaju staze?, Brunu Vlahović (6. b) s krasnoslovom pjesme Izvor Gustava Krkleca te Niku Vuković (6. b) s pjesmom Kad bi drveće hodalo Grigora Viteza. Svim trima učenicima mentorica je bila Martina Hainešek.

 

Od pet novinarskih radova koji su među velikom konkurencijom sa školske razine smotre poslani na općinsku razinu, čak su četiri ocijenjena kao najbolja i poslana na županijsku razinu smotre. Stoga su na smotri Grada Zagreba koja se održala 27. veljače našu školu predstavljale Tania Huseinčehajić (4. a – intervju Upoznajmo televizijski duo – Anu Brdarić i Tomislava Jelinčića) s mentoricom Gabrijelom Kovačević, Lara Kufner (7. a – osvrt na putovanje Naša španjolska priča) i Bruna Basara (7. a – (Ne)odlaganje otpada) s mentoricom Kristinom Kvakan Radaš te Maja Šosterič (8. a – osvrt na film Djeca bi trebala biti samo djeca) s mentoricom Martinom Hainešek.

 

Najveći je uspjeh na ovogodišnjem LiDraNu, očekivano, postigao naš školski list Slap kojega je predstavljala Maja Šosterič (8. a) s odgovornom urednicom Martinom Hainešek. Naš je Slap i ove godine predložen za državnu Smotru!

 

Čestitamo vrijednim Lidranovcima i želimo im da njihov literarni, novinarski i scenski slap i dalje teče…Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Goran Mučnjak   datum: 3. 4. 2024.
preskoči na navigaciju