preskoči na sadržaj
Osnovna škola Dobriše Cesarića Zagreb
Webmail
 

 

2020.

Veliko HVALA SVIMA!      „+1 za Afriku“ - humanitarna akcija učenika i djelatnika OŠ Dobriše Cesarića

Na poticaj udruge Class by class u našoj je školi 30. siječnja 2020. održana književno-umjetnička večer. Pozvani su članovi Školskog odbora, Vijeća roditelja i svi ostali roditelji.  Prikupljena sredstva  uplaćena su na račun udruge za potrebe izgradnje škole u Tanzaniji.

Lista s potpisom donatora  i navedenim iznosom donacije te obračun prikupljenih sredstava možete pronaći u "priloženi dokumenti".

2019.

Veselimo se Vašim donacijama i unaprijed Vam zahvaljujemo! smileyyes

2018.

Svjetsko natjecanje u robotici na koje su pozvani učenici Ivo Domijan, Mak Kikaš i Vibor Frouth te njihov mentor prof. Goran Mučnjak održalo se sredinom prosinca 2018. u Šangaju (Kina). Zahvaljujemo svima koji su svojim donacijama pomogli oko troškova putovanja, smještaja i sudjelovanja na natjecanju: Gradski ured za obrazovanje, Rimac automobili, Adacta, HT.d.d, HBOR, Baltic-Adriatic, SPAN, MET Croatia energ, Turistička zajednica Grada Zgreba.

Naši su se natjecatelji sa WER svjetskog natjecanja u edukacijskoj robotici vratili s posebnom nagradom u kategoriji najbolje video prezentacije (Best Video Award), a kako su predstavili Hrvatsku pogledajte u videu:

https://vimeo.com/305989721 

https://www.youtube.com/watch?v=Q8OfwN9QIxk 

Ravnateljica škole je na vrtnom festivalu povodom Dana škole javno zahvalila svim donatorima bez čije pomoći naš tim ne bi mogao sudjelovati na svjetskom natjecanju.

Svjetsko natjecanje u robotici WER. Šangaj, 2018.

__________________________________________________________________________________________________________

     

Priredba za donatore 2016.                                                           Zahvala volonterima i donatorima, 2017.

 

NAPOMENA: Ukoliko želite da Vaša donacija ostane anonimna, molimo Vas da nam svoju želju izrazite prije kraja školske godine. U svakom trenutku možete provjeriti koristi li se Vaša donacija u svrhu kojoj je namijenjena.
preskoči na navigaciju