preskoči na sadržaj
Osnovna škola Dobriše Cesarića Zagreb
Webmail About us
NATJECANJE IZ ENGLESKOGA JEZIKA ZA OSNOVNE ŠKOLE GRADA ZAGREBA 2022.

 

Na ovome mjestu moći ćete pročitati sve informacije vezane za provedbu i organizaciju natjecanja do državne                                                                       razine. Obavijesti će biti ažurirane sukladno novim informacijama.

Poštovano Školsko povjerenstvo, dragi mentori i učenici – sudionici natjecanja u engleskom jeziku!

  U privitku se nalazi LISTA KONAČNOG PORETKA.  

Na državnom natjecanju sudjeluju najuspješniji učenici koji na temelju bodovnoga poretka sastavljenoga prema rezultatima županijskih natjecanja stječu pravo sudjelovanja. Ljestvice poretka učenika/natjecatelja koji će biti pozvani na državno natjecanje (tzv. državne liste) dobivaju se nakon što Državno povjerenstvo provjeri ispravljanje i bodovanje listova za odgovore sa županijskoga natjecanja i objedini sve ljestvice poretka iz županija po kategorijama natjecanja. Prilikom sastavljanja državnih lista Državno povjerenstvo ima pravo korigirati broj bodova na više ili niže (zbog eventualnoga previda županijskih povjerenstava pri ispravku tj. bodovanju listova za odgovore, zbog priznavanja dodatnih rješenja ili sl.).

Državno povjerenstvo će  objaviti konačne ljestvice poretka (za sve kategorije i sve liste) na internetskoj stranici Agencije za odgoj i obrazovanje (www.azoo.hr) u rubrici „Natjecanja i smotre / Katalog natjecanja i smotri / Natjecanje iz engleskoga jezika“. Državno će povjerenstvo na ljestvicama posebno označiti i istaknuti učenike/natjecatelje koji su svojim rezultatom stekli pravo sudjelovanja na državnom natjecanju. To se ujedno smatra i javnim pozivom na državnu razinu natjecanja pa se učenici/natjecatelji neće dodatno pozivati pisanim pozivom na adresu škole. 

 

 

Predsjednica županijskog povjerenstva:

Gordana Fileš, ravnateljica OŠ Dobriše Cesarića

 

 
preskoči na navigaciju