preskoči na sadržaj
Novosti

Hrvatska stvara

Naši robotičari Ivan Matošević i Goran Vukmanović sudjelovali su na predstavljanju projekta Hrvatska stvara na Fakultetu elektronike i računarstva 26.01.2018.


Cilj projekta Hrvatska stvara je stvoriti lokacije u cijeloj Hrvatskoj gdje se mladi mogu sastajati, učiti, stvarati i razvijati interes za tehničku kulturu te općenito prirodoslovna i znanstvena područja ljudskog djelovanja. Projekt se izvodi pod pokroviteljstvom

Ministarstva znanosti i obrazovanja, a Hrvatski robotički savez uključiti će se u projekt kao partner Hrvatskoj zajednici tehničke kulture koja projekt podupire.

Na izložbenom dijelu na štandu Hrvatskog robotičkog saveza, Ivan i Goran izložili su svoje robote te predstavili svoj rad i rezultate brojnim zainteresiranim posjetiteljima, profesorima, novinarima, učenicima i studentima.

Bila je to prilika za promociju Kluba mladih tehničara „Faust Vrančić“, OŠ Dobriše Cesarića, robotike i naših državnih prvaka s RoboCup Junior natjecanja koji se spramaju na svjetsko takmičenje u robotici u Kanadi.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 30. 1. 2018.
preskoči na navigaciju