preskoči na sadržaj
Novosti

Mat liga 2020./2021. - REZULTATI

I ove školske godine učenici naše škole su ostvarili vrlo dobre rezultate u Matematičkoj ligi. Tko je bio najuspješniji pročitajte u nastavku.


Matematička liga se ove godine odigrala u uvjetima pandemije koronavirusom pa su se na natjecanju mogle vidjeti i maske na licima naših učenika 😷 kao i situacije da jedan učenik iz ekipe rješava test u školi, a drugi kod kuće (samoizolacija) dok su povezani tabletom ili mobitelom preko videopoziva.

U natjecanju su sudjelovali učenici drugih, trećih, četvrtih, petih i šestih razreda naše škole. Zbog pandemije ove godine nije bilo natjecanja četvorki kako se ne bi miješali razredi, nego su se učenici natjecali samo u ligi parova. Korona nam je pomogla da poboljšamo vještine online komunikacije i služenja IKT-om. 

Ove godine ističemo rezultat učenika 3. razreda, braća Filip i Robert Frouth (M. Pavić, M. Šegvić, D. Majnarić), koji su u 1. kolu lige zauzeli 3. mjesto u Hrvatskoj, a u ukupnom poretku na kraju godine su bili šesti u Hrvatskoj. 🥳️

Također treba istaknuti trećaše Andru Pavleka i Klaru Šarec (M. Koren, I. Čajić) koji su u četvrtom kolu lige osvojili 3. mjesto u Hrvatskoj. 😄

Od viših razreda treba istaknuti učenike petih razreda (M. Vuković) koji su se našli među 10 % najboljih u Hrvatskoj u ukupnom poretku.

Treba reći i da se dosta ekipa naše škole našlo u gornjim dijelovima tablice što nam daje optimizam za budućnost i poticaj da se uspnemo još višlje na tablici.

Fotke s natjecanja pogledajte na sljedećoj poveznici.

Detaljne rezultate pogledajte na stranicama organizatora.

Matematički pozdrav!

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Tomislav Magdić   datum: 25. 7. 2021.
preskoči na navigaciju