preskoči na sadržaj
Novosti

Obavijest roditeljima i učenicima,

polako prolazi mjesec dana bez druženja, igre na igralištu, izlazaka...teško je, ali sada smo svjesni toga da nam prijatelji i zajednica u kojoj živimo nedostaju, shvaćamo njihovu vrijednost...mijenjamo svoja razmišljanja, mijenjamo sebe i postajemo bolje osobe. Nastava na daljinu je u tijeku.  Bilo je mnoštvo izazova koje ste uspješno savladali. Od tehničkih problema (koje pomagalo odabrati - pametni telefon, prijenosno računalo, tablet... kako ga osposobiti da bude svrhovit, kako i u koje vrijeme se "logirati" jer je opterećenost interneta prevelika...) preko komunikacijskih problema (koji virtualni alat odabrati i za koju vrstu komunikacije, kako sažeto, a suvislo i jasno komunicirati, pristojno komunicirati...) do konkretnih problema rješavanja zadataka koje vam redovito postavljaju vaši učitelji...

Čestitam vam djeco i čestitam vašim učiteljima. Zadaci i nastavni materijali u virtualnim učionicama su poticajni, raznoliki, kreativni i zanimljivi! Uživam u čitanju vaših zrelih komentara (nemojte mi zamjeriti što vam ponekad dam neki pravopisni savjet jer time vam želim pomoći). Posebno čestitam i zahvaljujem roditeljima na podršci! 

No, moram upozoriti i jedan mali broj roditelja da još uvijek ima učenika koji se nisu uključili u nastavu na daljinu ili se nedovoljno uključuju te molim roditelje da HITNO nazovu razrednike i objasne razloge takvog ponašanja.

  Podsjećam:

Učenik koji nije bio aktivan cijeli dan u virtualnom razredu, njegov izostanak roditelj/skrbnik mora opravdati razredniku. Izuzetak čine dani oko potresa.

S nadom da ćemo i taj problem uspješno riješiti, srdačno vas pozdravljam, čuvjate se, budite odgovorni i vrijedni...jedva čekam da vas sve vidim!

VELIKO HVALA  onim RODITELJIMA  koji i dalje moraju na svoja radna mjesta i čine sve da naš život ipak normalno funkcionira!
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Gordana Fileš   datum: 6. 4. 2020.
preskoči na navigaciju